Послание от СаЛуСа – 19 Октомври 2012 г.

19 Октомври 2012 г.

Послание от СаЛуСа – 19.10.2012 г.

Ето ни на прага на велик епизод от вашето пътуване в дуалността, който ще приключи с напускането на сегашното ви измерение на онези, които са готови да се издигнат. Това не означава, че всичко веднага ще се промени, но ще доведе до издигането ви в по-високо измерение, където ще сте с други души с подобна вибрация. То ще осигури живот, в който ще изпитвате близка хармония и радостна връзка с всички души.

Грубостта и конфронтацията, с които се сблъсквате сега, ще изчезнат завинаги, тъй като тези същества, които причиняват такива проблеми, не са готови да се издигнат. Издигането е за онези от вас, които се пробудиха за истинската си същност и се стремят да се издигнат. Когато можете да приемете всички други като Едно с вас и да живеете живота си, давайки Безусловна Любов, тогава сте идеален пример за човек, който е готов.

Ако не смятате, че сте готови, но въпреки това искате да се издигнете, концентрирайте се върху извисяването си като дадете всичко от себе си, за да успеете. Почти е сигурно, че вие ще го постигнете, защото сега във вашия свят постъпват големи обеми енергия и вие ще привлечете тази енергия към себе си. Ще знаете, че това се случва, защото малко души могат да получат енергията, без да почувстват ефектите от нея. Тя може да се почувства като леко замайване и общо усещане за лекота в тялото ви. Има и други състояния, които могат да ви накарат да повярвате, че сте на път да се разболеете, но те скоро преминават без някакви последствия. Вероятно ще откриете, че сте в състояние да оставате спокойни, когато се сблъскате с негативни сили, и именно обуздаването на емоциите ще ви позволи да достигнете това ниво. Същевременно ще сте пример за други, които ще имат полза от присъствието ви.

Светлината постоянно продължава да се увеличава експоненциално и ви носи напред по-бързо от всякога. Тя ще достигне максималния си пик на 21 декември 2012 и ще предизвика Възнесението на Майката Земя и на всички онези души, които са готви да вървят с нея. До тогава вие ще сте уверени отново за безопасността и бъдещето на онези, които поемат различен път и всичко се случва както трябва да се случи, според Вселенския Закон.

Просто казано той гласи, че никоя душа не може да се придвижи нагоре, докато не е достигнала подобна вибрация. За всички се грижат и до времето на Възнесението всяка душа ще е наясно с това, което ще се случи. Тъй като цикълът приключва, ще има естествени промени, които отварят пред вас следващия етап на вашето пътуване, което ви води по-нататък. За всяка душа винаги са на разположение всички възможности.

До известна степен животът продължава както преди, но вие вече виждате признаците на неизбежните промени. Колко много страдания ще има, зависи от вашите Правителства и от това колко бързо те ще приемат новите пътища, които им се предлагат. Военната мощ няма да забави промените, въпреки че Илюминатите предлагаха да я използват срещу нас, ако се опитаме да осъществим разкриване и да се появим на Земята.

Ние лесно можем да се справим с такива заплахи, но не искаме да създаваме условия, които може да се отразят на вас. Всички ние сме за разкриване колкото може по-скоро, но то трябва да се извърши в мирна обстановка. Въпреки това, то може да се случи, когато най-малко го очаквате, защото има повече от една държава, която ще подкрепи такова обявяване.

Вие бяхте търпеливи толкова дълго време и това се оценява, но знайте, че събитията трябва да започнат много, много скоро. Ние сме готови и разчитаме на нашите съюзници да подготвят почвата за нашето идване. До тогава продължете както обикновено и приемайте нещата така, както се случват ден след ден. След време всички ваши нужди ще бъдат удовлетворени, макар че някои от вас ще изпитват повече неудобства от други.

Ние сме наясно с това, което е вероятно да се случи, и няма да позволим ситуацията да излезе извън контрол. Ние се грижихме за вас и посочвахме пътя ви от доста дълго време и сега присъстваме тук в много по-голямо количество, отколкото когато и да било преди. Все още не можем да разкрием повече от нашите кораби, докато не отстраним всички заплахи срещу нас. Когато това бъде постигнато, ще осъществим грандиозна демонстрация, за да поздравим всички вас.

В началните дни на наблюдания на НЛО ние редовно осъществявахме контакти с тези, които бихте нарекли ”обикновени хора”, но техните преживявания бяха съзнателно укривани от вас. Ние дори ги вземахме на пътувания из вашата Слънчева Система, показвайки им, че на другите планети също има разумен живот, и все едно бяха правени опити да се укрият подробностите.

След разкриването доказателствата ще са напълно неоспорими, тъй като ще ви бъдат представени хуманоиди не само от вашата система, но и от други звездни системи. Ние бяхме разделени от вас твърде дълго време и споделяме вълнението ви при мисълта да се срещнем с вас.

Галактическата Федерация на Светлината в никакъв случай не е военна организация, но във Вселената има сили, от които трябва да се защитаваме. Това са основно Тъмните сили от групата на Рептилите, но бързаме да добавим, че има и други с мирни намерения. Във вашата Галактическа история има много разкази за грандиозни войни между цивилизациите.

Но тази епоха отмина и между воюващите групи беше обявен мир, и част от нашите задължения е да следим за спазването на мира. На вашата Земя все още има доказателства за техните посещения, но те не винаги се признават за такива, каквито са и се игнорират, защото не се вписват в общоприетата ви версия на историята. Всъщност по-голямата част от вашата история е измислица и има малко общо с истината. Това са тези въпроси, които ще изясним, защото е важно да се знаят фактите.

Продължавайте да гледате напред, защото събитията ще започнат да се случват всеки момент и няма да сте разочаровани. С тъмните сили е свършено, що се отнася до упражняване на волята им срещу вас. Те са като беззъб тигър, но все пак трябва да се избягват и да се държат под контрол, докато бъдат напълно отстранени.

Много от вас знаят кои са техните лидери, както и ние го знаем, и ние няма да им позволим да се издигнат отново. Парите все още им купуват време, но никога няма да им купят свободата да избягат от правосъдието за престъпленията си срещу вас. Никога не е твърде късно за тях да се променят и това ще им се зачете, ако се откажат от стремежа си да продължат по старому.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и виждам как часовникът започва да бие полунощ, и обратното броене започна. Така че, моля, останете спокойни още малко, защото този, който чака, ще бъде удовлетворен. Бог да Благослови Всички Вас.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод: Tauno

http://galacticchannelings.com/bulgarian/index.html
http://elvenjewels.blogspot.com/2012/10/19102012.html



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments